Aradul pe harta saptamanii globale a educatiei

Descriere proiect

ARADUL PE HARTA SAPTAMANII GLOBALE A EDUCATIEI se deruleaza in perioada 01 iunie – 30 noiembrie 2016 (6 luni), in Municipiul Arad, sub coordonarea Asociatiei EIVA.

Proiectul urmareste sa promoveze educatia nonformala, ca raspuns la nevoile de invatare identificate in randul persoanelor cu varsta cuprinsa intre 14-35 de ani.

Obiectivele asumate se refera la promovarea gandirii antreprenoriale, a gandirii critice, a creativitatii, precum si la familiarizarea tinerilor cu privire la importanta jocurilor de societate (“boardgames”) in dezvoltarea competentelor de viata.

Asociatia EIVA initiaza un Club de Boardgames pentru tinerii din Arad ca alternativa interesanta de petrecere a timpului liber intr-un mod agreabil, avand o componenta educativa consistenta.

Proiectul este finantat de catre Centrul Municipal de Cultura Arad.

1. Promovarea in maniera non-formala, cu prilejul Saptamanii Globale a Educatiei (14-20 noiembrie 2016), in randul a 152 tineri din Arad, a importantei gandirii antreprenoriale, gandirii critice si creativitatii.

2. Familiarizarea a 152 tineri din Arad, cu prilejul Saptamanii Globale a Educatiei (14-20 noiembrie 2016), privind importanta jocurilor de societate (“boardgames”) in dezvoltarea competentelor de viata.

Promovarea in randul tinerilor din Arad a educatiei nonformale.

Proiect finantat de catre Centrul Municipal de Cultura Arad din linia bugetara proiecte de tineret - invatamant - recreative 2016

Related Projects

  • The Green Screen mobility project is all about tackling envi...

  • Everything you need to know about the project! “Hands - Sh...

  • Project Description and Details Kaleidoscope project devel...

  • KLEO Project Description and Details KLEO creates the frame...

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

All rights reserved | EIVA.RO © 2022 | by AVATAR group

Log in with your credentials

Forgot your details?